Sport

2014.10.10. 13:05

Röplabda: Nem kell görcsölni

Sümeg – Két szoros vereség után végre a győzelem útjára lépne a Sümegi RE NB I-es férfi röplabda együttese, amely szombaton 17 órától a Szolnokot fogadja.

Munkatársunktól

Az első, majd a második fordulóban is 3:2-re kapott ki a Sümegi RE röplabda együttese. Legutóbb a bajnoki cím egyik esélyesétől, a Kazincbarcikától kapott ki.

– Sokat tanulhatunk ezekből a meccsekből. Úgy vélem, ha a csapatunk igazán összeérik, akkor már nem fordulhat elő, hogy az utolsó, döntő pillanatokban elemi hibákat vétünk – hangsúlyozta Markó Gábor, a SRE szakvezetője. A tréner hozzátette, a Szolnok ellen szeretnék végre begyűjteni az első győzelmüket.

– Következő ellenfelünk összeszokott, egységes társaság. Zömében saját nevelésű játékosokra épít, összességében stabil, erős csapattal rendelkezik. Jelenleg nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de már kialakulóban van a játékunk és remélem, képet kapunk arról, milyen úton indultunk el. Számítunk a lelkes nézőközönségünk támogatására is, úgy vélem, nagy szükségünk lesz rá – húzta alá a tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!