Sport

2015.01.15. 12:40

Téli Terembajnokság: Utolsó előtti kör

A végéhez közelednek az ajkai Téli Terembajnokság osztályozó küzdelmei. A hétvégén rendezték az utolsó előtti fordulót.

Heffler Péter

Ajkán húsz csapat három csoportban november 22-én kezdte meg a téli teremküzdelmeket, ahonnan tizenhat együttes a középdöntőben folytatja. A nyolcaddöntőből a legszerencsésebb, legjobb négy gárda egy final fourban mérheti össze az erejét, amire február végén kerül sor.

Rajmon Péter szervező tájékoztatása szerint igen népszerű a téli foci is Ajkán, ugyanis csapatonként átlagosan tizenöt játékost tudtak parkettre csalni így az évközi bajnokság szünetében.

Ugyan a final four az ajkai Téli Terembajnokságban még odébb van, de vannak csapatok, melyek már nagyon is közel kerültek hozzá. A Fitromax, a Colo, a Vivatours-Ajkarendek, a Poppe&Potthoff, az Avép SC és a Roma SC továbbjutása már egészen biztos. Számukra már csak annyi tétje maradt az utolsó fordulónak, hogy milyen párosítást kapnak majd a februári nyolcaddöntőben.

Eredmények: Poppe&Potthoff–Asetandem 5:4; Avép SC–MGI 4:1; Joker–Luftánia 5:3; Tarantula–Delta-Cat 2:4; Teka-Szuperinfó–Bakony FC 2:4; Velvet Lounge Café–Fitromax 1:4; Viva-Tours A.-rendek–Bercsényi-Retro Café 5:4; Hungária KFC–Colo 1:7; Euronics-Pulzus–Mágusok 4:6.

A következő, utolsó osztályozó forduló (február 1.) párosításai: Luftánia–ASE Tandem; Poppe&Potthoff–Roma SC; MGI–Joker; Bakony FC– Velvet Lounge Café; Mágnes SC–Euronics-Pulzus; Teka-Szuperinfó–Mágusok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!