Sport

2015.03.12. 10:38

Détári nem, Bárányos igen?

Balatonszepezd - A megye labdarúgást kedvelő közönség hiába várja Détári Lajos debütálását a labdarúgó megyei III. osztályban a szepezdi csapat kispadján, a világválogatott nem lesz a balatoniak edzője.

B. Virág Rita

Korai volt az öröm: Détári Lajos nem jön Balatonszepezdre. A leigazolása meghiúsult. Információink szerint viszont a szakmai munkát olykor szívesen segítené tanácsaival. A Balatonszepezd alakulatában a világválogatott több barátja is rúgja a bőrt, ezért állítólag, ha hivatalosan nem is vállalja az edzősködést, olykor szívesen jönne és segítene a társaknak.

Bár korábban azt a hírt kaptuk, hogy Bárányos Zsolt sem jön a balatoniakhoz, ez viszont nem igaz. A középpályás átigazolási lapját már kikérték az Osztrák Labdarúgó Szövetségtől, de az még nem érkezett meg. Jelenleg egyébként a labdarúgó betegséggel küzd.

A Balatonszepezd jelenleg a labdarúgó megyei III. osztály északi csoportjában harmadik 20 ponttal, mindössze két ponttal lemaradva a listavezető Dörögd/Halimbától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!