Sport

2015.04.10. 11:25

Megyei úszó sikerek

Dunaújváros - Veszprém megye mind a négy úszó klubjának versenyzői vízbe ugrottak a 36. Arany Üst nemzetközi úszóversenyen a múlt hétvégén, ahonnan összesen nyolc éremmel tértek haza.

Heffler Péter

A múlt hétvégén Dunaújvárosban rendezett 36. Arany Üst nemzetközi úszóversenyen megyénk klubjai is részt vettek, és ha már ott voltak nagy tempót diktálva, remek eredményeket értek el. A Rája 94 Úszó Klub versenyzője, Kun Szabó Fanni (edzője: Farkas András) 800 méter és 400 méter gyorson is elsőként csapott célba. Az almádi Vidra SE-től Csíki Lilian 200 m és 100 m háton bronzérmet szerzett, míg 400 m gyorson a negyedik helyen végzett. A Veszprémi Úszó Klubot Végh István képviselte, aki a 4x100m-es gyors-, és a 4x100m-es vegyes váltó tagjaként is aranyérmet szerzett, míg egyéniben 100m gyorson egy ezüsttel, 100m pillangóban pedig egy bronzzal gazdagodott. A veszprémi Balaton Úszó Klubból Mayer Levente a serdülő korosztályúak versenyében 100m mellen egyéni csúccsal csapott célba, amivel az ötödik szerezte meg.

Végh István a Veszprémi Úszó Klub versenyzője (balra) két aranyat is hazahozott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!