Sport

2015.09.23. 12:23

Megható üzenetben búcsúzott Ortega!

Veszprém - Magyarul üzent a szurkolóknak Carlos Ortega, az MVM Veszprém hétfőn menesztett szakvezetője.

B. Virág Rita

A spanyol szakember, aki 2012-ben vette át a veszprémi alakulatot, az egyik közösségi portálon a következőket írta: "Nagyon szépen köszönöm minden szurkolónak az elmúlt három évben a támogatást. Mindig van nálam a szívemben. Hajrá Veszprém! Hajrá Xavi!"

Információink szerint, egyelőre nem kapkodnak a veszprémi klubnál az új szakvezető kinevezésével. Több neves és tapasztalt trénerrel is tárgyalásban állnak, de úgy tudjuk, a jövő hétig biztosan nem lesz hivatalos információ az ügyben.

A szurkolók persze már találgatnak, Cervar, Goluza neve mellett felröppent a dán Ulrik Wilbeck neve is, ahogy az egykoron épp Veszprémben szép sikereket elérő Zdravko Zovko neve is.  Sőt, van olyan, aki szerint a Szegeden dolgozó Juan Carlos Pastor érkezhet.

Az viszont biztos, hogy a hétvégén Xavi Sabaté vezeti majd a Flensburg ellen a csapatot. Remélhetőleg, sikerrel veszik majd az akadályt, hiszen a csoport elsőség megszerzése érdekében különös fontossággal bír ez a találkozó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!