Sport

2015.12.03. 14:54

Megyefoci - Az úrkútiak elnöke tippelt a forduló meccseire

Megyei körkép - "A célunk az, hogy ott lihegjünk a Veszprém mögött és minél tovább szorossá tegyük a bajnokságot" - nyilatkozta az idei utolsó forduló előtt a címvédő csapat elnöke, aki mindegyik párosításra tippelt.

Horváth Gábor

- Hetek óta jó formában vagyunk, ugyan eltiltottunk és sérültünk is akad, de bizakodva várjuk a meccset - nyilatkozta lapunknak Vágfalvi Norbert, a Úrkút SK elnöke.

A címvédő úrkútiak a labdarúgó megye I 17. fordulójában az Ugodot látják vendégül.

Az együttessel az elmúlt hat szezonban hat (!) bajnoki aranyat ünneplő korábbi tréner elmondta: szeretnének szépen búcsúzni az ősztől, amely jól sikerült.

Az Úrkút a veretlen Veszprém mögött négy ponttal lemaradva a második helyen áll.

Az Úrkút SK (elöl Pávlicz Péter) a veszprémieket, a többi csapat pedig az úrkútiakat üldözi. A címvédő eredményes őszt zár (Fotó: Penovác Károly)

- A célunk az, hogy ott lihegjünk a Veszprém mögött és minél tovább szorossá tegyük a bajnokságot. Az Ugod szervezett, egységes csapat (a kilencedik helyen áll - a szerk.), de most is szeretnénk begyűjteni a három pontot - fogalmazott a szakember, akit az idei utolsó forduló többi párosításáról is megkérdeztünk.

Péti MTE (14.)-Herend (17.): „A pétiek mostanában gyengélkednek, de azért hazai pályán be szokták húzni meccseiket. A Herend rendre egy-egy góllal marad alul, szoros találkozót és döntetlen körüli eredményt várok.”

Fűzfői AK (15.)-Csetény (10.): „Érdekes párosítás. A FAK kétarcúan szerepel, elrontotta a bajnokság elejét és azóta sem sikerült helyrerázódnia. A Csetény jó formában van, szervezett és fegyelmezett csapat. Itt is ikszes küzdelmet várok.”

Peremarton SC Berhida (18.)-Dudar (12.): „A Peremarton gyengén szerepel, a Dudar viszont, úgy tűnik, visszatalált a helyes útra. Vendégsikert tippelek.”

Várpalotai BSK (4.)-Öskü FC (7.): „Ez a forduló rangadója. A VBSK egy jól összerakott együttes, amely támadófocit játszik. Bárkit képes megverni, de bárkitől ki is tud kapni. Az Öskünek nincs kiemelkedő játékosa, de egységes, szervezett, Fekete István edző keze munkája látszik rajta. Szoros meccsen vendéggyőzelmet várok.”

Tapolca (13.)-Balatonalmádi (8.): „A Tapolca jó eredményekre és betlire is képes. Az Almádi remek csapat, több kiemelkedő képességű játékossal a soraiban, ennek ellenére én azt gondolom, hogy a hazaiak otthon tartják a pontokat.”

Pápai Perutz FC (3.)-Ajka Kristály (5.): „A Kristály hazai pályán szinte verhetetlen, de idegenben, az ajkai katlanból kimozdulva akadnak problémái. A Pápa az osztály fizikálisan talán legjobban felkészült alakulata, amely hazai környezetben általában bedarálja ellenfeleit. Az ő sikerüket tippelem.”

Sümeg (16.)-Devecser (6.): „A szervezett, fegyelmezett Sümeg akkor jó, ha védekezik, de hazai pályán nem védekezhet. A Devecsernek fontos lenne a győzelem, szerintem nyerni is fog.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!