Sport

2016.02.19. 15:13

Az év legjobbja lett a füredi formáció

Balatonfüred - A Magyar Táncsport Szövetség az év akrobatikus táncformációjának választotta a füredi Acro Dance SE csapatát.

B. Virág Rita

A High Five elnevezésű formáció a táncsport magyar bajnokságok napján vehette át a rangos elismerést. Tromlerné Rusz Rita és Madár Eszter tanítványai teljesen megérdemelten kapták az év legjobbjának járó jutalmat, miután 2015 nyarán megnyerték Riminiben a Világkupát, majd a Kazanban megrendezett női formációs Európa-bajnokságon negyedikek lettek. Ezt követően magyar bajnoki címet ünnepelhetett a csapat a pécsi felnőtt ob-n.

A High Five az Acro Dance SE eddigi legeredményesebb formációja, amely ebben az esztendőben ismét a csúcsot célozza meg
Fotó: Acro Dance SE

A High Five az Acro Dance SE eddigi legeredményesebb formációja, amely 2016-ban is a csúcsot célozza meg. A formáció tagjai: Brandl Tünde, Bujáky Eszter, Ferenczy Boglárka, Franz Hajnalka, Izsó Fanni, Kiss Antónia, Kovács Brigitta, Kovács Petra, Kulcsár Orsolya, Lakner Diána, Nagy Alexandra, Nagy Krisztina, Németh Fanni, Ruzsiczky Nóra, Sebestyén Dóra, Sokoray Kata, Szarka Eszter, Székely Barbara, Szomor Dorka, Tromler Kata Rebeka, Vörös Laura.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!