Sport

2016.03.07. 11:56

Háromnapos nyíldobálás a művelődési házban

Zirc – Rangos, háromnapos dartsos megmérettetésnek ad otthont a hosszú hétvégén a bakonyi település.

Horváth Gábor

A rendező zirci Wings Dart Club tájékoztatása szerint a Pécsi Szalon Sör Soft Darts Turné szombaton este nyolc órakor kezdődik a város művelődési házában (volt ifjúsági ház).

Kaufmann Krisztián jó pozíciókból várja a turné zárását
Fotó: Wings DC

Ez lesz a háromfordulós sorozat záró állomása, az első versenynek Sopron, a másodiknak Ecser adott otthont. A zirci viadal a szombat esti rajt után vasárnap délelőtt 10, hétfőn kilenc órakor kezdődik. A verseny után itt tartják a sorozat díjkiosztóját is. A megmérettetés női-férfi amatőr egyéni, tripla-mix, dupla-mix, igazolt és amatőr csapat, női-férfi páros, valamint nyílt kategóriákban biztosít indulási lehetőséget. A zirci dartsosok közül Kaufmann Krisztián és Kőműves Sándor párosban két forduló után az ötödik helyen áll, Kaufmann csapatával az első, egyéniben a negyedik pozícióból várja a sorozat zárását.

Ami a további megyei dartsos programokat illeti, Zirc pénteken 18 órától ligafordulónak ad otthont, szombaton Noszlopon pedig a megyei steel bajnokság második fordulóját tartják reggel nyolc órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!