Sport

2016.05.29. 14:29

Füred: irány a megyei bajnokság

Balatonfüred - Újabb vereségével már biztosan az utolsó helyen végez a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

MTK II-BFC 2:1 (2:1)
Budapest. V.: Jakab. MTK Budapest II: Demjén - Sági, Katona, Széles, Nyúl (Magyar, 76.), Pintér, Kovács, Fehér (Szalai, 63.), Hujber, Bayer, Tóth (Csicsek, 84.). Edző: Pölöskei Gábor. Balatonfüredi FC: Szabó - Gál, Baldauf, Böröczky, Gólya (Habi, 63.), Rápó (Bánhidi, 46.), Tóth, Garics, Somodi, Polareczki, Switzer (Petruska, 76.). Edző: Lantai Balázs.
Gólszerző: Tóth (11., 33.), illetve Baldauf (40.).

A balatonfürediek sorsa voltaképpen korábban eldőlt, a csapatnak a forduló előtt már csak hajszálnyi, matematikai esélye volt a bennmaradásra. Most viszont az is elveszett, a vereséggel eldőlt, hogy a BFC utolsóként végez a tabellán.

Az MTK II egy fejessel szerezte meg a vezetést, s míg a másik oldalon kimaradt helyzet, Tóth duplázni tudott.

Baldauf remekbe szabott lövéssel egyenlített, a Füred nem volt messze az egyenlítéstől, de végül nem jött össze a pontszerzés. Ahogyan a bennmaradás sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!