Sport

2016.06.17. 16:25

A VLS Veszprém jobb erőben van ellenfelénél

Veszprém - Idegenben elért 2:1-es sikerével valamivel nyugodtabban várhatja az Iváncsa elleni visszavágót a VLS Veszprém labdarúgó-együttese. A szombati párharc tétje az NB III-as tagság.

B. Virág Rita

Már az első percben vezetéshez jutott a Veszprém az osztályozó odavágóján, de hiába egyenlített a házigazda, mert jött Gunther Zsolt, aki elképesztő bombagóllal tett pontot a találkozóra. A fantasztikus találat aztán felkerült az egyik legismertebb, labdarúgással foglalkozó oldalra is, a trollok szerint ezt a löketet még a francia Payet is megirigyelheti, aki a jelenleg zajló Európa-bajnokság nyitómeccsén lőtt hasonlóan szép gólt.

Gunther Zsolt (fehérben) azt mondja, soha még ennyi gratulációt, dicsérő szót nem kapott (Fotó: Penovác Károly)

- Mi tagadás, jól eltaláltam a labdát, éreztem, hogy ez védhetetlen lesz - kezdte Gunther Zsolt, aki fél évkor igazolt Veszprémbe az NB II-es Ajkától. - Rúgtam már egy-két szép gólt az ajkai időszakomban, de miután a trollok is kitették az oldalukra a felvételt, attól kezdve megállás nélkül csörgött, csipogott a telefonom, soha még ennyien nem gratuláltak, dicsértek meg. Nagyon jól esett.

A védekező középpályás szerint hiába tudtak nyerni Iváncsán, a visszavágó egyáltalán nem lefutott.

- Remek csapat az Iváncsa, szinte minden játékosa rendelkezik NB-s múlttal. Többen megfordultak Pakson, Dunaújvárosban az élvonalban vagy a másodosztályban. A második félidő elején ezt éreztük is, hiszen óriási nyomás alá helyeztek bennünket, de ez az időszak nem tartott sokáig. Utána pedig a jobb erőnlétünknek, erőnknek köszönhetően föléjük tudtunk kerekedni - összegzett a játékos.

Gunther Zsolt kifejtette, a veszprémi csapatnak az NB III-ban a helye, de ahhoz, hogy ott biztosan megvesse a lábát, szükséges lenne néhány poszton megerősíteni.

- Szombaton pedig szeretnénk újra győzni - mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!