Sport

2016.06.07. 13:23

Újra a tornászelitben

Veszprém, Budapest - Egy arany-, három ezüst- és két bronzérmet szereztek a Veszprémi Torna Club (VTC) sportolói a magyar bajnokság első fordulójában, a Budapest-Vidék Bajnokságon.

B. Virág Rita

Minden elismerést és dicséretet megérdemelnek a veszprémi tornászok, akik a serdülő korosztályban kiválóan szerepeltek a Budapest-Vidék Bajnokságon. Mintegy két és fél évtizede nem volt példa hasonlóan eredményes veszprémi fellépésre.

Ugrásban például hármas VTC siker született: Gesztesi Lili szerezte meg a bajnoki címet, mögötte másodikként zárt Kupcsik Csenge, míg Jónás Alíz érdemelte ki a bronzérmet.

Talajon szintén ketten is felállhattak a dobogóra: Kupcsik Csenge a második, Gesztesi Lili pedig a harmadik helyen végzett.

Utóbbi egyébként gerendán is döntőbe jutott, és itt az előkelő második helyen zárt.

Összetettben is kiváló eredményeknek tapsolhattunk, hiszen mindhárom veszprémi pontszerző helyen végzett. Jónás Alíz a hatodik, Kupcsik Csenge a negyedik, míg Gesztesi Lili a harmadik lett.

Az ősszel rendezik a bajnokság második fordulóját, ahol szintén szép reményekkel indulnak a VTC tornászai, akiket Horváth Arnold, Kapai Márk és Árkovics Krisztina készített fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!