Sport

2016.10.31. 15:39

Ez igen, Balatonfüred!

Balatonfüred – Igen erős ellenfelet sikerült két vállra fektetnie a Balatonfüredi KSE U23-as gárdájának a férfi kézilabda NB I/B-ben.

Napló-információ

BKSE U23-Pécs 29:28 (15:18)

Balatonfüred, 300 néző. V.: Natkai, Szalay. BKSE U23: KISS - Sinkovits 1, Máthé 4, Orbán Á., SZÖLLŐSI 2, HORVÁTH L. 10, Szilágyi 2. csere: ANDÓ (kapus), Orbán B., Varga 1, Németh A., DÉBER 5 (2), Vajda, NEMES 4, KIS D. Edző: Kárpáti Krisztián.

Kiállítások: 10, ill. 10 perc.
Hétméteresek: 2/2, ill.3/1.

Igazi, közönséget kiszolgáló, fordulatokban gazdag meccset vívtak a füredi fiatalok a jó erőkből álló Pécs ellenében. A vendégek kezdtek jobban, de fordítottak a juniorok, majd a Pécs ragadta magához a vezetést, s a 25. percig fej-fej mellett haladtak. Ekkor megtorpant a füredi támadójáték és öttel szaladt el a Pécs. Innen sikerült háromra visszakapaszkodni a szünetig.

A pihenő előtti lendülettel kezdték a második játékrészt a hazaiak és nyolc perc alatt kiegyenlítettek, sőt a vezetést is visszavették. Újra fej-fej mellett mentek a csapatok, de megint csak a Fürednek kellett kapaszkodnia. Az 53. perc után (24:26) egy négy nullás rohammal fordítottak a hazaiak és az előnyt már nem is adták ki a kezükből. Meghatározó volt a végső fordulatban Andó nagyszerű védései mellett a fegyelmezett, gólig tartó támadójáték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!