Sport

2017.01.06. 19:27

Teremfutball: csaták az elődöntőkért

Várpalota - A legjobbak már az elődöntőkért csatáznak a várpalotai teremlabdarúgó-bajnokságban.

B. Virág Rita

A három évtizedes múltra visszatekintő sorozatban az idén húsz felnőtt- és nyolc szenioralakulat harcol a minél előkelőbb helyezésekért.

A felnőttek pontvadászata novemberben kezdődött, és kuparendszerben zajlanak a csatározások, alapszakasszal, középdöntőkkel, majd egyenes kiesés szakasszal. A legjobbak már az elődöntőkért harcolnak, az alsóházban pedig a helyosztókért küzdenek.

A várpalotai teremfoci-bajnokság sosem előre lefutott. Ezt jól példázza, hogy az elmúlt évek bajnokia közül az utóbbi évtizedben senki sem tudott duplázni. Fontos azért megjegyezni, hogy a tavalyi bajnok Blue Angelsnek még van esélye az aranyérem megszerzésére.

Az idén a mezőnyből ki-emelkedik a székesfehérvári Kutyaütők alakulata, amely még nem vesztett pontot, de a Siroccó, a Napoli, az Ősi, az Eldorádó és a 2016. évi várpalotai műfüves bajnok-ság első helyezettje, a Flamengo is esélyes a bajnoki címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!