Sport

2017.02.24. 18:22

"Meleg" pályán a BKSE

Visszavágási szándék is vezetheti a füredieket, akik szombaton egy kőkemény vetélytárs otthonában lépnek pályára a kézilabda NB I-ben.

Horváth Gábor

A Balatonfüredi KSE a Komló csapatának vendége lesz ma (18.00) az élvonalbeli kézilabda-pontvadászatban.

A két együttesnek már van története, ebben a szezonban kétszer is találkoztak a felek: a bajnokságban a Komló meglepetésre pontot rabolt a Balaton Szabadidőközpontból, viszont a kupából a fürediek kiejtették vetélytársukat.

Az előző körben a váciakat legyőző (26:24) BKSE az ötödik, a baranyai alakulat a nyolcadik helyről várja az összecsapást.

- Az eredmény nem tükrözi a különbséget, jól játszottunk, de a végjátékot kicsit elrontottuk - tekintett vissza a Vác elleni, múlt heti hazai meccsre Csoknyai István edző, aki megjegyezte: Győri hiánya nem jött jól, de Kasparek és Varsandán kiemelkedően teljesített, valamint Zdolik is kezd formába lendülni.

- A komlói nagyon „meleg” pálya, ellenfelünk jó csapattal rendelkezik, ráadásul a volt szegedi Pribanic személyében nemrég ismét erősített. Extra teljesítményre lesz szükségünk a pontszerzéshez - fogalmazott Csoknyai István.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!