Sport

2017.02.01. 17:44

Négy szettben nyert a Szent Benedek

Kalocsa, Balatonfüred - Értékes idegenbeli győzelmet aratott a Szent Benedek NB II-es női röplabdaegyüttese.

B. Virág Rita

Kalocsa-Szent Benedek 1:3 (-21, 26, -11, -23)

Kalocsa, 100 néző.

Szent Benedek Balatonfüred: Környei, Tóth-Lakics, Molnár, Vasvári, Sebestyén, Erdősi. Csere: Szokolikné (liberó), Szabó-Vukov, Molnár-Pintér, Dordzsceren. Edző: Fehér Tibor.

Az eddigi maródiak mellett Molnár-Pintér Eszter is kisebb sérüléssel bajlódott, de vállalni tudta a játékot.

Tovább tetézte a bajt, hogy az első játszmában megsérült Környei Dóra, akinek a helyére Dordzsceren került.Az első szettben fej fej mellett haladva jutottak el a csapatok a végjátékig. A Kalocsa rendre egy ponttal elöl ment, ám a vendégek pontos nyitásfogadásokkal fordítani tudtak. A második felvonásban mozgósította minden erejét a Kalocsa, míg a Szent Benedek játéka kissé leült. A hajrára utolérte ellenfelét a Füred, ám két apró hiba és izgalmas percek után egyenlített a Kalocsa.

Jó nyitásokkal és pontos alapjátékkal lepte meg ellenfelét a Szent Benedek a harmadik etapban, sima volt a játszma.A negyedik szett ismét izgalmakat hozott, de a végére sikerült ellépniük a tópartiaknak.

Fehér Tibor: - Fontos és nehéz mérkőzést nyertünk meg. Ki kell emelni a három junior korú játékost, akik 24 ászt nyitottak a mérkőzésen. Mellettük Szokolikné és Erdősi nyújtott még kiemelkedőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!