Sport

2017.04.28. 17:50

Rangadó az ötödik helyezettnél

VESZPRÉM - Az NB III-as pontvadászat 29. fordulójában ismét idegenben, ezúttal a Csorna vendégeként lépnek pályára a VLS Veszprém labdarúgói. A találkozót ma 17 órai kezdettel rendezik meg.

Bényi Kálmán

A múlt héten lejátszott Érd elleni mérkőzésen, egészen a 87. minutumig a veszprémi fiúknak állt a zászló, végül a hazaiak a 88. és a 92. percben szerzett találatokkal otthon tartották mindhárom pontot.

Az érdi vereséget követően a VLS hátránya öt pontra hízott a még bent maradást érő helyen tanyázó Csepellel szemben. A harmadosztályú tagság megtartására, még így sem számít lehetetlen küldetésnek, ehhez azonban a hátralévő hat fordulóból legalább négyszer győztesen kell elhagyni a pályát, ami egyáltalán nem lesz könnyű. Először is Csornára utazik szombaton a bakonyi együttes, a rivális jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán.

A VLS-re (kék mez) nehéz bajnoki hajrá vár
Fotó: Penovác Károly

- Alaposan felkészültünk, ám egyelőre nem tudom megmondani, kit tudok csatába küldeni. Az érdi fiaskó a lelkünknek sem tett jót, ráadásul vezéráldozattal is járt a találkozó, ugyanis a 80. percben combizom szakadást szenvedettBene Zsombor - tudatta Orbán Tamás, a VLS szakvezetője. Kifejtette, Krebsz Mátéra sem biztos, hogy számíthat, ő a héten az U16-as válogatottnál volt, Molnár Marcell pedig a sarkát fájlalja.

A tréner hozzátette még, a jövő heti, Hévíz elleni itthoni ütközeten sok minden múlik, a vereség azonban a kiesést jelentené.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!