Sport

2017.05.03. 18:41

Kiütéses palotai siker

Ajka - Nem várt, nagyarányú győzelmet ért el a Várpalotai Bányász SK az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztályban az Ajka Kristály otthonában.

B. Virág Rita

Ajka Kristály-Várpalota

1:5 (1:2)

Ajka, 100 néző. Jv.: Nedvesi R. Ajka Kristály SE: Kovács K. - Horváth D. (Süle N.), Bakos, Szabó B., Horváth L., Mayer, Ménes, Móger, Kardos, Hauser, Szabó Z. (Sipos). Edző: Sipos Tamás.

Várpalotai Bányász SK: Közép - Szeleczki, Új, Kalapács, Borbás, Bogdán (Borbély), Szurok, Kustán, Pilka, Kaufmann (Józan), Zsupek. Edző: Pencz Norbert,

Gólszerzők: Szabó Z., ill. Pilka (2), Kustán, Ilyés, Szurok.

A végig esőben lejátszott mérkőzésen a technikailag és taktikailag több képzettebb labdarúgót felvonultató Várpalota megérdemelten vitte el a három pontot Ajkáról. A mérkőzés érdekessége volt, hogy a hazai kapus két 11-est is kivédett. Ám ez sem tudta felrázni a hazaiakat, akik 1:2-es állásnál három száz százalékos helyzetet is elhibáztak. A mérkőzés vége felé már erőnléti különbség is mutatkozott a két csapat között, a vendégek egyértelműen jobban bírták a csatát.

Jók: Kovács Kornél, a mezőny legjobbja, Szabó, illetve az egész Várpalota.

Ajkáról tudósított: Havasfalvi Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!