Sport

2017.05.08. 14:15

Tizenkilenc medáliát gyűjtöttek a Szivárvány SE versenyzői

MONOR, VESZPRÉM - A Magyar Speciális Olimpiai Bizottság országos úszóversenyt rendezett, ahol a Veszprémi Szivárvány Integrált SE sportolói kiválóan szerepeltek.

B. Virág Rita

A monori viadalon összesen 106 indulót regisztráltak. A veszprémiek népes csapattal vettek részt az eseményen és összesen tizenkilenc érmet gyűjtöttek.

Földházi Attila négy számban állt rajtkőre: 200 méter gyorson ezüst-, 50 méter pillén szintén ezüst-, 100 méter vegyesen bronzérmet szerzett. A 4x50 méteres vegyes váltó tagjaként pedig bronzérmet vehetett át.

Mazák Szilárd szintén három egyéni számban is dobogóra állhatott: 100 és 50 méter mellen második lett, 50 méteres hátúszásban viszont bajnoki aranyérmet kapott. Tagja volt a bronzérmet szerzett 4x50 méteres vegyes váltónak is.

Kiválóan szerepeltek a Veszprémi Szivárvány SE úszói a Monoron rendezett országos bajnokságon
Fotó: Szivárvány SE

Pék Dánielnek összesen egy arany- és két bronzérem jutott - 25 méter háton nyert, 25 méter gyorson és 25 méter pillén viszont harmadikként ért célba.

Vályi Keve 100 méter mellen diadalmaskodott, 50 méter háton második lett, 100 méter mellen negyedik és a 4x50 méteres vegyesváltóval harmadik helyen zárt.

Varga Péter két második helyet szerzett, 25 méter mellen és 25 méter háton, míg 25 méter gyorson az ötödik helyen végzett.

Veres Szabolcs a 4x50 méteres vegyes váltóval harmadik lett, 100 méter vegyesen és 50 méter háton egyaránt másodikként csapott a célba.

Vizeli Szabolcs 25 méter gyorson mindenkit maga mögé utasított, míg 25 méter háton a negyedik helyen zárt.

Az úszókat Vidra Judit és Hudi Zsanett edzők készítették fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!