Sportvilág

2015.06.19. 17:50

A Veszprém megyei kötődésű Gerebics Roland sokáig jól állt, de végül 11. lett

Baku - A sportlövők közül Bognár Richárd dupla trapban ezüstérmet szerzett az I. Európai Játékokon.

B. Virág Rita

Mozgalmas napot tudhat maga mögött a magyar csapat. A sportlövők közül ketten is megmérették magukat, Gerebics Roland elrontotta az utolsó sorozatait, így csak tizenegyedik lett. Bognár Richárd ellenben remekül teljesített és második helyen végzett.

Nagyon vártuk ritmikus sportgimnasztikában Vass Dóra szereplését, aki végül nem járt szerencsével és egyéni összetettben a huszadik helyen végzett. A férfi vízilabdázók is hiába hajráztak az olaszok ellen, mert a korábban összeszedett négy gólos hátrányt már nem tudták ledolgozni, így csupán a hetedik helyért játszhatnak a folytatásban.

Dupla trapban Bognár Richárd második helyen végzett Bakuban
MTI Fotó: MOB / Szalmás Péter

A magyar aerobik-válogatott Szöllősi Panna, Lendvay Dóra, Hegyi Dóra, Farkas Balázs és Bali Dániel összeállításban sikeresen vette a csoportküzdelmeket, és harmadik helyen jutott a vasárnapi fináléba.

A hétvégén többek között a kerékpárosoknak is szoríthatunk, országúti számot tartanak, de az ökölvívók is folytatják a versenyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!