Sümeg

2014.05.26. 11:35

Megnyerték a megyei rajzversenyt a sümegi diákok

Sümeg - A Ramassetter iskola alsó tagozatosai nyerték a Vadászati Kulturális Egyesület Diana Vadászhölgy Klub Veszprém megyei területi szervezet által kiírt "Erdőn, mezőn jártam, vadat is láttam" című gyermekrajz pályázat Veszprém megyei fordulóját.

Tisler Anna

A díjakat a diákok a Vadászati Kultúra Napja rendezvénysorozata keretén belül vehették át Várpalotán május 24-én. Az 1-2 osztályosok kategóriájában a 2. B osztály három tanulója, Pethő Laura, Kovács Ákos, Sárközi Felícia nyert. A 3-4 osztályosok korcsoportjában a 4. B diákja, Horváth Dzsenifer, Feurer Mercedesz és Gáspár Gerda szerepelt a legjobban. A másodikosokat Könnyid Erika, a negyedikeseket Miskó Katalin tanítónő készítette fel. A nyertes rajzokat 2015-ben a keszthelyi Vadászati Múzeum kiállításán is láthatják az érdeklődők.

Könnyid Erika tanítónő, Pethő Laura, Kovács Ákos, Sárközi Felícia, a második sorban Feurer Mercedesz, Gáspár Gerda, Horváth Dzsenifer és Keresztury István tanár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!