Sümeg

2016.10.28. 05:04

Műemlékvédő képviselők

Sümeg – Átvizsgálják a Ramassetter-ház tartószerkezetét, valamint tető és a födém faanyagvédelmét – döntöttek a képviselők a legutóbbi ülésükön.

Penk Tímea

Kovács András képviselő az érintettsége miatt nem vett részt a szavazásban, így hét képviselő egybehangzó szavazatával elfogadták a gazdasági bizottság javaslatát.

Fotó: Penk Tímea

Az önkormányzat gazdasági programjában szerepel a Ramassetter-ház felújítása, bevonása a gazdasági, közösségi életbe. Szakértő vizsgálja a tartószerkezeti elemeket, a meghibásodások okait, illetve javaslatot tesz a károsodások kezelésére, a javítási lehetőségekre. Vizsgálatot és szakvéleményt kérnek a tető- és födémszerkezet faanyagvédelmére. A képviselő-testület a feladatok elvégzésével Kovács Andrást és Müller Imrét bízza meg.

A munkálatok nem az önkormányzat költségvetésének a terhére valósulnak meg, hanem a pénzügyi fedezetet a Képviselők-Sümegért elkülönített bankszámlán rendelkezésre álló összegből fedezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!