Sümegprága

2016.08.07. 15:35

Mezt kaptak a gyerekek - Sok résztvevővel tartották meg a korábban elmaradt falunapot

Sümegprága - A falunapon vette át Hujber Csaba polgármester azokat a mezeket, amelyeket egy sportkedvelő helyi lakos, Novák István kezdeményezésére indult vasgyűjtésen befolyt összegből vásároltak.

Tisler Anna

A felhívásra a lakosok felajánlották a háztartásukban feleslegessé vált vashulladékot, amit a kezdeményező saját autójával a gyűjtőhelyre szállított. A befolyt összegből az utánpótláscsapat tagjai részére vásárolták meg a teljes felszerelést. A ruhák az önkormányzat tulajdonába kerültek, és a focista fiatalok használhatják azokat.

A falunapon Hujber Csaba polgármester köszöntötte a vendégeket, köztük a környező településekről érkező látogatókat is
Fotó: Tisler Anna

Falunapi köszöntőjében Hujber Csaba elmondta, örül annak, hogy a két hete a rossz időjárás miatt elmaradt rendezvényre meghívott fellépőknek az új időpont is megfelelt. A polgármester megköszönte a helybelieknek azt, hogy sokan kilátogattak a focipálya melletti parkba, hogy szórakozzanak, együtt legyenek, beszélgessenek egymással. A délelőtti, gyermekeknek szervezett ügyességi versenyen helyezést elérő fiatalok megkapták az ajándékukat. A kicsiknél Horváth Bence lett az első, a második Kovács Rebeka, a harmadik Hujber Lili. A nagyoknál Gulyás Szabolcs, Novák Ádám és Gulyás Norbert lett a sorrend.

A kispályás labdarúgó-bajnokságot a felnőtteknek hirdették meg. Itt Bazsi csapata volt a legeredményesebb, a második lett az Alibi, a harmadik a Kaszások. A gólkirály címet tizennégy góllal Bogdán Róbert érdemelte ki. A főzőverseny résztvevőinek ajándékait a helybeli Varga Sándor adta.

Tüsi bohóc gyerekműsorát a felnőttek is élvezettel figyelték

A legízletesebben a Pokemonok csapata főzött, amely elnyerte a vándorkanalat a tavalyi legjobb Huncut szemektől.

További helyezést ért el a Vakegerek csapata és a Varga Team. A zsűri tagjai között szerepelt Nagy Róbert, Gógánfa, és Illés László, Zalagyömörő polgármestere.

A kulturális műsort a Rezidance táncosai kezdték, majd Tüsi bohóc gyermekműsora következett, amit a felnőttek is élveztek. Fellépett a helyi Just Dance tánccsoport, a sümegi Pintér Zoltán és Pintér Veronika énekes.

A napot bál zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!