Szentbékkálla

2016.03.13. 13:13

Bevállalós férfinépség

Szentbékkálla - A helyi férfiak jó szokásukhoz híven idén is maguk írta frappáns, vidám műsorral köszöntötték a település lányait, asszonyait nőnap alkalmából.

Tóth B. Zsuzsa

A kultúrház megtelt a programra az ünnepeltekkel, a teremtés koronái pedig izgatottan várták az általuk összeállított és előadott műsor fogadtatását. A helyi férfikör, a polgárőrség és az önkormányzat tagjai január óta készültek az ünnepre. Szentbékkállán közel százéves hagyománya van az amatőr színjátszásnak, amit a helyiek, idősek és fiatalok egyaránt lelkesen éltetnek. Ezt bizonyította szombat esti előadásuk is, amelyben egy, a család létszámának növelésével az állami támogatásra hajtó helyi família és mindenre kész segítőik törekvéseit mutatták be rengeteg poénnal.

Birkás Balázs köszöntő szavait és Lukács Tamás gitárjátékát követően Csombó György erre az alkalomra írt színdarabjával könnyesre nevettették a hölgyeket. A főbb szerepekben a szerző, valamint Horváth Gyula, Németh Ottó, Sárvári Tamás, Attila és Tibor brillírozott. A polgármester szerepét a polgármesterre, Molnár Endrére osztották, néhány képviselő is a helyén maradt, a rossz lány megformálására idén is Horváth Gyula vállalkozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!