Tapolca

2015.05.19. 17:15

Egyeztetési gondokból maradt el a képviselő-testületi ülés?

Tapolca – Lévai József alpolgármester tájékoztatása szerint Bakos György képviselő szándékos távolmaradása volt az oka, hogy elmaradt a képviselő-testületi ülés.

Tóth B. Zsuzsa

– Egyebek mellett a bizottsági helyekről tárgyaltunk volna, amelyeket jobb oldali képviselők kaptak volna meg. Azonban előtte jelezték, hogy távolmaradnak, mivel erről nem egyeztetett velük a polgármester. Úgy tudom, az egyeztetés megtörtént. Koppányi Ferenc képviselő megkeresésünkre bejött az ülésre, Bakos György nem, így határozatképtelenek voltunk – mondta Lévai József. Császár László frakcióvezető úgy nyilatkozott, hogy megbeszélték, hogy távolmaradnak, mivel szerintük az egyeztetés a polgármester részéről nem volt megfelelő és későn kapták meg az ülés anyagát.

Dobó Zoltán úgy nyilatkozott, hogy a távolmaradtak így bojkottálták a városvezetést. Legalább a többi, határidős napirendet megszavazhatták volna. Bakos György azt válaszolta megkeresésünkre, hogy nem nyilatkozik. Az elmaradt ülés új időpontja a jövő hét lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!