Tapolca

2016.12.03. 19:51

Big banddel is sikeres

Tapolca – Az ünnepre hangoló különleges koncertjén Márió, a harmonikás az Isis Big Banddel lépett színpadra.

Tóth B. Zsuzsa

A Tamási Áron Művelődési Központban rendezett szombat esti koncerten a szombathelyi big band zenekar legalább akkora szerepet kapott, mint az inkább mulatós szórakoztató oldaláról ismert népszerű harmonikás. A koncertnek azonban éppen ez volt az egyik célja, bemutatni Márió sokoldalúságát, valamint azt, hogy hangszere remekül illeszkedik ebbe a stílusba. Az ünnepre finoman ráhangoló előadáson klasszikus karácsonyi dalok szólaltak meg részben magyar szöveggel.

Márió ezúttal big band zenekarral lépett színpadra Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A szombathelyi, közel húsz fős zenekar harmadik éve járja az országot az ünnepi időszakban Márióval, hogy meglepjék a közönséget a jól ismert ünnepi dallamokkal. Ebben a felállásban első ízben két éve a sümegi művelődési központban mutatkoztak be, hatalmas sikert aratva. Azóta megismerte a különleges repertoárt nem csak Szombathely közönsége, hanem az ország számos pontjának rajongó tábora. A szaxofonosok, trombitások között a tangóharmonika és az ének igazi ínyencségnek számít, de a közönség hamar megszerette. Felcsendült sok más mellett a Jingle bells, a Jingle bell rock, a Fehér karácsony, Last Christmas, a Santa Claus Is Coming To Town Michale Buble feldolgozásában, Márió saját dala, az Angyalszárnyon. A hálás közönség a koncerttel olyan élményt kapott, amely színesítheti az ünnepvárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!