Tapolca

2016.12.31. 19:09

Kiérdemelt kerékpár

Tapolca – Az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap helyi szervezői munkáját ismerte el a minisztérium.

Tóth B. Zsuzsa

A Csermák József Rendezvénycsarnok dolgozói a napokban vették át az elismerést a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban rendezett   Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap záró konferenciáján,   Budapesten. A programsorozat   eredményeit összegző rendezvényen Tapolca városát Parapatics Tamás, a Tapolcai Városfejlesztési Kft. ügyvezetője, Kajtárné Illés Zsófia és István Krisztina, a Tapolca Kft. rendezvényszervezői képviselték, akik Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkártól vehették át a legjobb szervező önkormányzatnak járó  díjat. Elismerésként oklevelet és egy kerékpárt kaptak a tapolcaiak.

A tapolcai szervezők az elismerésül kapott kerékpárral

Fotó: minisztérium

A városban rendezett Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap programjai évről évre többeket mozgatnak meg. Az eseményekkel a szervezők a lakosság minden korosztályát megcélozzák, sikerrel. A bringás reggelitől kezdve a családi kerékpáros túrán, közlekedés biztonsági versenyen  keresztül számos esemény várta     idén is a környezettudatosságra törekvőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!