Nem érdemes halogatni

2021.02.05. 07:00

Még tart a jelentkezés az országos Tündérszépek versenyre

Tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja a jelentkezőket az országos Tündérszépek versenyünkben. Saját fotókkal is lehet nevezni, de aki kéri, annak profi fotósaink elkészítik első portfólióját.

Horváth Virág

Tarró Bianka 15 éves kora óta modellkedik. Nagy vágya, hogy műsorvezetőként dolgozhasson egyszer

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A fotózások már Veszprém megyében is tartanak, hetek óta nagy munkában van Pesthy Márton, a Napló fotósa, hogy minél szebb portfóliót tudjanak összeállítani a versenyző szépségek. Jelentkezni március 8-ig lehet, azonban nem érdemes addig várni, ugyanis minél előbb leadják jelentkezésüket az érdeklődők, annál nagyobb eséllyel kerülnek be a verseny mezőnyébe.

Tarró Bianka is így tett, akinek nemrég készült el a portfóliója. Bianka Vaszarról érkezett a Tündérszépek versenybe, a 19 éves lány Budapesten tanul kereskedelem és marketing szakon, de 15 éves kora óta modellkedik is. – Tizenöt éves koromban valóra vált az álmom, ugyanis elkezdtem modellkedni, ami azóta is életem részét képezi. Emellett nagy vágyam, hogy egyszer műsorvezetőként dolgozhassak. Úgy gondoltam, jót tenne egy kis változás az életemben, ezért is jelentkeztem a Tündérszépek versenyre. Szeretném minél több területen kipróbálni magam – mondta Tarró Bianka.

Tarró Bianka 15 éves kora óta modellkedik. Nagy vágya, hogy műsorvezetőként
dolgozhasson egyszer Fotó: Pesthy Márton/Napló

A három fordulón át tartó verseny végén értékes nyeremények, valamint egyéves autóhasználat várja a legszebbeket. A show-műsorral egybekötött televíziós döntő előtt ráadásul felkészítő táborokban vehetnek részt a megyék legszebbjei, ahol korábbi szépségkirálynőktől tanulhatnak. Tavalyi háziasszonyunk, az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna mellett a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter is mentorként támogatja a Tündérszépek verseny résztvevőinek felkészülését.

Késmárki Enikő Rebeka, a 2015-ös Miss World Hungary Miss Sport-díjasa pedig edzőként hozza majd legjobb formájukba a versenyző lányokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!