tündérszépek2021

2021.03.25. 14:00

Örömkönnyek, büszkeség, boldogság – A Veszprém megyei továbbjutókkal beszéltünk

Kedden megszületett Tündérszépek2021 országos szépségverenyünk megyei körének végeredménye.

Horváth László

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A közönség és a zsűri által továbbjuttatott négy lány péntektől a regionális döntőben, a szomszédos megyék hölgyeivel versenyzik. Megkerestük Rebekát, Biankát, Fruzsinát és Flórát, hogy elmondják, hogy érzik magukat az eredményhirdetés után.

Bézi Rebekát a közönség szavazatai alapján jutott tovább a regionális fordulóba.

Bézi Rebeka
Fotó: Pesthy Márton/Napló

- Nekem folytak a könnyeim. Annyira örültem, álmomban nem gondoltam volna, hogy én tovább fogok jutni. Nem hittem benne, hogy épp én, egy falusi lány, eséllyel indulhatok. Szinte meg sem tudtam szólalni az örömtől. Amikor kiderült az eredmény, azt lefotóztam és elküldtem minden ismerősömnek, mindenkinek el szerettem volna újságolni azonnal. Megosztottam a közösségi oldalamon is, megköszöntem mindenkinek, aki segített, támogatott és szavazott rám. Két nap alatt kissé lenyugodtam, de most már a következő forduló miatt izgulok. Azt gondolom, a regionális fordulóban is esélyes vagyok. A megyei fordulóban is megtettem mindent a továbbjutásért, és a regionálisban is be fogom magam dobni – mondta el Rebeka.

Róka Bianka a megyei forduló nyertese lett, ő így értékelt.

Róka Bianka Fotó: Pesthy Márton/Napló

- Amikor kiderült, felkiáltottam, hogy „Nézd, mama, bekerültem!”. Előtte épp azt meséltem neki, hogy nem lesz elég szavaztaom és így nem is fogok bekerülni, aztán láttam, hogy kikerültek a zsűri helyezései is. Nagyon örültem, mamámmal alig hittük el. Elújságoltam minden ismerősömnek, rokonoknak, barátoknak, egy posztban meg is köszöntem mindenkinek, aki támogatott. A következő fordulóra is pozitívan tekintek, reméljük a legjobbakat.

Tóth Fruzsina a második helyen jutott tovább a zsűri döntése alapján, ő sem leplezte örömét, amikor felhívtuk.

Tóth Fruzsina
Fotó: Pesthy Márton/Napló

- Nagyon jól esett, amikor megtudtam, hogy tovább jutottam. A legjobb barátnőm épp velem volt, így ő tudta meg elsőként. Jeleztem anyukáméknak, és az ismerőseimnek, barátaimnak. Kicsit csalódott voltam, hogy a testvérem nem jutott velem együtt tovább, jó lett volna megosztani az örömöt vele. Most kíváncsian várom a jövőt, szeretnék tovább jutni a regionális fordulóból is.

Tóth Flóra Fanni is örömmel nyilatkozott megkeresésünkkor.

Tóth Flóra Fanni
Fotó: Pesthy Márton/Napló

- Nagyon boldog, hogy tovább jutottam, és nagyon kíváncsian várom, hogyan alakul a verseny a továbbiakban, és hogy meddig tudok eljutni. Sajnos éppen beteg vagyok, de az eredmény feldobta a kedvemet. Anyukámék tudták meg először az eredményt, aztán a barátnőmnek és a barátomnak újságoltam el a jó hírt. Pozitívan várom a következő fordulót, reménykedem, de rábízom a döntést a zsűrire és a közönségre.

 

A verseny folytatódik

A regionális forduló március 26-án kezdődik, melyben a fent felsorolt Veszprém megyei lányok Fejér és Zala megye Tündérszépeivel versenyeznek. Ahogy azt olvasóink megszokhatták, hírportálunkon és napilapunkban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni április 6-án éjfélig a veol.hu/tunderszepek oldalon. Arra biztatjuk Olvasóinkat, hogy ezt tegyék is meg, hogy minél nagyobb eséllyel jussanak veszprém megyei lányok a harmadik fordulóba!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!