Ukk

2015.09.27. 07:48

Nosztalgia és ünnep - Poór Péter énekes volt az idősek vendége

Ukk - A nézőtéren állva énekeltette meg az ünnepelteket az idősek napján Poór Péter. Az előadóművész első dalában arra kérte a megjelenteket, hogy szeressék egymást.

Tóth B. Zsuzsa

Köszöntőjében Komendánt Irén polgármester elmondta, a szeptember 24-i ünnepség az első olyan rendezvény, amelyet a nemrég átadott Rákosi Viktor művelődési házban tartanak. Az intézmény az egykori iskola épületében kapott helyet.

Poór Péter jól ismert dalai sikert arattak az idősek körében (Fotó: Tisler Anna)

– Október elseje az idősek napja, a fiatalok ezen a napon köszönik meg az időseknek a gondoskodást, a szeretetet, amelyet tőlük kaptak – fogalmazta meg a polgármester. A helybeliek közül Matyiák Katalin a nagyapa szerepében mesélte el unokájának, Dobes Tündének, hogy az ő fiatal korában még ismeretlen volt a bankkártya, a mobiltelefon, és a fotó előhívására napokig kellett várni. Az unoka az elmondottakból arra következtetett, hogy a nagypapa legalább már 200 éves. A Búzavirág asszonykórus vezetője, Tötös Erzsébet megköszönte a fellépési lehetőséget, majd elmondta, a kórus épp aznap ünnepelte alakulása 21. évfordulóját. A daloló asszonyok, akik közül többen már nyugdíjasok, a falunapok és a községi rendezvények állandó szereplői. Műsorukban vidám dalok szerepeltek, majd elénekelték a Nyugdíjas indulót.

Már belépésekor nagy taps fogadta Poór Pétert. Az előadóművész énekes társa, Molnár Orsi közvetítésével jutott el a településre.

Címkék#Ukk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!