Utazó

2015.09.16. 11:39

Európai Uniós forrásból 6 fő gyakornok foglalkoztatása valósult meg a thermal med kft-nél (x)

„Európai Uniós forrásból 6 fő gyakornok foglalkoztatása valósult meg a thermal med kft-nél” TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-1243

A Thermal Med Kft. pályázatot nyújtott be „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására konvergencia régiókban” című pályázati kiírásra.

Társaságunk a „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-1243 számú pályázaton 17,98 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

A projekt során gyakornokok felvételére került sor, akiknek a szakmai fejlődéséhez mentort és eszközöket is biztosítottunk a pályázat segítségével.

A 17,98 millió forint európai uniós támogatás segítségével 6 fő gyakornok (4 fő eladó, 1 fő felszolgáló, 1 fő szakács) alkalmazására nyílt lehetőségünk, akik a projekt ideje alatt, 9 hónapon keresztül szereztek gyakorlatot és tapasztalatot a Társaságunk által biztosított kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező mentor mellett. A munkavégzésükhöz szükséges eszközöket biztosítottuk továbbá lehetőségünk nyílt a foglalkoztatásuk körülményeinek javításaként konyha kialakítására is.

A Thermal Med Kft. fontosnak tartja, hogy a régióban élő pályakezdők munkába állását támogassa.

Gyakornokaink a 9 hónapos, támogatott foglalkoztatás után, minimum 4,5 hónapos továbbfoglalkoztatásban vesznek részt, melyet a cég önerőből finanszíroz. A beruházásnak köszönhetően Társaságunk 6 db új munkahelyet teremtett és a gyakornokok továbbfoglalkoztatásával azt hosszú távon is szeretné fenntartani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!