Várpalota

2015.12.03. 09:40

Versengő baráti körök

Várpalota – A házigazda és szervező Várpalotai Olimpiai Baráti Kör (VOBK) győzelmét hozta a civil szervezetek és baráti körök hagyományos baráti sportversenye, amelyet a napokban rendeztek a Bartos iskolában.

Szabó Péter Dániel

A jó hangulatú sporttalálkozón ezúttal is három sportágban mérkőztek meg a résztvevők. Tekében Hajtó István győzött, megelőzve Hajtó Zoltánt és Hajtó Krisztiánt (mindhárman VOBK), míg a hölgyeknél Némethné Csurgai Zsuzsa bizonyult a legjobbnak. Csapatban szintén a VOBK nyert, a második helyen pedig a Loncsosi Baráti Kör zárt.

Pócsik József, a házigazda Bartos iskola igazgatója egy asztalitenisz-mérkőzésen

Sakkban Bartók Géza (Gábor Áron Nyugállományúak Klubja) utasított maga mögé mindenkit, így az ezüstérmes Keresztény Józsefet (VOBK) és a bronzérmes Poór Gyulát (VOBK) is. A sakk csapatversenyben a VOBK lett az első, a második GÁNyK és a harmadik Rákóczi Telepi Baráti Kör előtt.

Szoros mérkőzéseket hozott a sakkverseny, jobbra a végső győztes Bartók Géza

Az asztalitenisz-verseny nagy csatákat hozott a Bartos iskolában. Méreg József (VOBK) nem talált legyőzőre, a második pozícióban Sztanke József (VOBK), míg a harmadik helyen Einreinhof Attila (RTBK) végzett. A verseny vándordíját az összesített eredmények után a szervező és egyben házigazda civil szervezet, a Várpalotai Olimpiai Baráti Kör vihette haza.

Méreg József (balra) és Poór Gyula (jobbra) nagy csatát vívott sakkban
Fotó: Szabó Péter Dániel

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!