Vélemény

2017.07.23. 15:50

Jó reggelt, Veszprém megye!

Arról, hogy gasztroforradalom van-e Magyarországon, megoszlanak a vélemények.

Marton Attila

Van, aki azt mondja, igen, és még tart, más azt mondja, már véget ért, és hatásának az ínyenckonyhából a következő években kell átkerülnie a hétköznapokba, s biztosan olyan is akad, aki nem nevezné így a kétezres években elindult folyamatot. Bárhogy is nevezzük, az egészen biztos, hogy még mozgásban van. Gyakran előfordul, hogy az étterem konyháját meghatározó séfek egyik pillanatról a másikra mennek máshova dolgozni, költöznek el Budapestről és nyitnak új helyet egy vidéki városban, vagy teszik át székhelyüket az egyik Balaton-parti városból a szomszédos településre. A helyzet szinte hétről hétre változik, s ezt az állandósuló átalakulást a vendégeknek is figyelemmel kell követniük, ha nem akarnak csalódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!