Veszprém

2010.07.08. 14:13

Útlezárás - Tréfa vagy csak figyelmetlenség?

Veszprém - A veszprémi útfelbontások önmagukban is kellemetlenek mindenki számára, de ha még félrevezetve irányítják, akár hetente többször is zsákutcába az autósokat, felettébb idegesítő.

Vajky László

Így járhat minden autós, aki az Almádi útról kanyarodik a Rózsa útra és tovább szeretne jutni a Cholnoky városrészre. Én is így járok már sokadszor hetek óta autós társammal, akikkel együtt fordultam vissza már többször is. A kényszer találkozási pont alapvető hibája, hogy az utca közepén az útlezárás előtt tették ki a zsákutca táblát, ez a behajtáskor még nem látható, holott már néhány méter után az utcából másfelé nem lehet kanyarodni csak a lezárt útszakaszra, tehát innen az egész út zsákutca.

Megoldás lehetne, ha a közlekedési táblát az utca elejére helyeznék át. Vagy legalább a jelenlegi helyén, a tábla alatt feltüntetnék, hogy meddig lesz még lezárva a tervek szerint az útszakasz.  Mivel a lakótelep elég sűrűn lakott, nap mint nap sokan futnak ebbe a csapdába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!