Veszprém

2013.02.07. 10:58

Fogadj örökbe!

A veszprémi Állatvédő Egyesület befogadható kutyusai, cicái.

1. Hektor - Fiatal keverék közepes termetű kan kutya
Hektor a gyepmesteri telepen raboskodik, gazdája lemondott róla. Új gazdát keresünk számára, olyan otthont, ahol családtag lehet és nem kerül lánc végére ez a kedves, életvidám kutya.Nincs szükség a 14 nap karantén idő kivárására, oltva, mikrochipezve már most örökbe fogadható!

Hektor

2. Manyi kölykei - Két kölyök keverék szuka kutya
2012 december elején találták egy gödörben Manyit, a szálkás szőrű keverék anya kutyát 9 apró kölykével. A gyepmesteri telepre kerültek, de egy ideiglenes befogadó gyors felajánlásának köszönhetően csak 1-2 napot kellett ott tölteniük, hamar biztonságos, meleg otthonba költözhettek. Azóta menhelyünk lakói lettek, de a családból már csak 2 kis fekete szuka kutya vár gazdára. Elevenek, játékosak, érdeklődők. Mielőbb keresünk számukra is gazdát, hogy ne kennelben kelljen felnőniük.

Manyi kölykei

3. Talált kopó keverék - Felnőtt kopó keverék közepes termetű kan kutya
Ez a kopó keverék kan kutya a veszprémi gyepmesteri telepre került. Kicsit még morcos, de aki jó szándékkal közelíti, annak kifejezi, hogy alapjába véve kedves kutya. Sürgősen keressük saját gazdáját vagy a 14 nap karantén idő leteltével örökbe fogadóját.

Talált kopó

4. Talált kutya - Fiatal keverék közepes termetű kan kutya
Valószínűleg Monostorapáti környékéről hozták ezt a kutyát, aki szilveszter éjjelén az úton rohant, láthatóan pánikba esett. Az egyesület akkor csak az Állatkórházban tudta elhelyezni, azóta pedig a gyepmesteri telepre került. Mikrochip nincs benne és gazdái eddig nem jelentkeztek érte. Sajnos nagyon félénk, bizonytalan, jó lenne saját gazdáit megtalálni.

Talált kutya

5. Pamutka - Fiatal ivartalanított nőstény
Pamutka egy bájos ivartalanított kislány, vagyis nagylány, de még fiatal. Leadták a gyepmesteri telepre, jelenleg mini menhelyünk lakója. Nagyon finom bundája van és végtelenül kedves, szeretetéhes, bájos cica.

Pamutka

Az állatokról további információ az alábbi elérhetőségeken kapható:
Telefonszám: 06/20/368-0744 vagy 20/288-3728
Honlap: http://veszpremiallatvedok.hu/
Email: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!