Veszprém

2013.05.06. 14:23

Balett és szaltó a lovak hátán

Veszprémbe érkezik Richter Flórián lovas produkciója: május 9. és 12. között a Tesco-parkolóban felállított hatalmas sátorban látható a látványos show.

Gajdos József

A modern kor emberének misztikus vonzalmára épít és a meséket is megidézi a Horse Evolution2 show, Richter Flórián és társulatának legújabb műsora, amelyet csütörtöktől négy napon át láthat Veszprémben a cirkuszkedvelő közönség. Már a nyitányon megérkezik a szárnyas ló - először egy fehér, aztán egy fekete -, a görög mitológiából ismert Pegazus, hogy elrepítse a nézőket egy magas technikai tudással teremtett, az emberi ügyességet bámulatra méltó rangra emelt másik világba.

A műsorban tökéletesen idomított, gyönyörű állatok lépnek fel erőművészek, zsonglőrök, légtornászok, harcművészek társaságában. Mutatványaikat kétszer ötvenperces, az amerikai filmeket idéző show-ban csodálhatja meg a közönség. Kellemes, izgalmas családi szórakozást ígér a program, különösen, hogy a rendező, Richter Flórián fia is fellép. A gyerekek kedvence a kis Kevin, aki több cirkuszi produkcióban is bemutatja rendkívüli ügyességét, és különleges érzékét a lovak iránt.

A gyönyörű lovak szófogadóak, pontosan teljesítik az utasításokat (Fotó: Orosz Péter)

Az egészen kicsik örülhettek a két póni húzta kis hintónak (amiben egy bűbájos kis hölgy, Flórián kislánya, Angelina üldögél), aztán a mesefigurák felvonulásának az első rész végén: Katy Perry Firework című számára érkezik Hófehérke, Csipkerózsika, Jázmin hercegnő, Pán Péter, Donald Kacsa és Mickey egér Minivel. Sok ötlet, izgalom, attrakció, káprázatos látványok - a lovas show-ban minden együtt van egy kellemes esti kikapcsolódáshoz.

Az előadások csütörtökön és pénteken este hatkor, szombaton délután háromkor és este hat órakor, majd vasárnap délután háromkor kezdődnek. A szombati újságban téves információk alapján jelent meg hír az egyet fizet, kettőt kap belépőjegyes akcióról, amiért olvasóink elnézését kérjük! A veszprémi ügyfélszolgálati irodánkban csak a csütörtöki premierre vehetnek a Napló megyekártyás olvasói jutányosan belépőt. A Szabadság tér 15. szám alatti ügyfélszolgálaton 3900 helyett 2500 forintért kaphatók jegyek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!