Veszprém

2014.06.02. 17:45

Bravúros beugrás

Veszprém - Súlyos autóbalesetet szenvedett Váradi Katalin, a Pannon Várszínház Hegedűs a háztetőn című előadásának karmestere. Szabó Mónika mentette meg a produkciót. Másfél órája volt a felkészülésre.

Bartuc Gabriella

Pár órával a péntek esti előadás előtt Budapesten súlyos autóbalesetet szenvedett Váradi Katalin. Bravúros beugrással, mindössze másfél óra próbalehetőség után Szabó Mónika, a Vígszínház Hegedűs a háztetőn előadásának karmestere vezényelte a Budapest Klezmer Band zenekart a Hangvillában hatalmas sikerrel. Más rendezés, másik zenekar, ennek ellenére Szabó Mónika kiválóan megoldotta a szituációt.

Éppen ezt az előadást nézte meg Gém György, a darab magyar szövegírójának, G. Dénes Györgynek a fia, aki meghatottan gratulált a végén a különleges élményt nyújtó előadáshoz. A társulat most izgalommal várja az évad utolsó Hegedűs a háztetőn előadását szombaton. Még nem lehet tudni, mennyire javul Váradi Katalin állapota, vajon meg tudja-e csinálni az előadást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!