Veszprém

2014.07.09. 16:52

Plakátverseny az általános iskolásoknak

Veszprém – „A Veszprémi Magyar-Finn Egyesület és az Eötvös Károly Megyei Könyvtár plakátkészítő versenyt hirdetett július 3-án az általános iskolás gyerekeknek.

Varga Ibolya

A zsűri által kiválasztott győztes alkotás lesz a Magyar-Finn Egyesület „Lépcsőfutás a Rovaniemi lépcsőn” című rendezvényének plakátja és egyben a meghívója is. A futás bevételét az egyesület a megyei könyvtárnak ajánlja fel.

A plakát A/4-es méretben készüljön, témája kapcsolódhat az egyesülethez, a könyvtárhoz, vagy a sporthoz, de előnyben részesülnek azok az alkotások, melyek ezeket a témákat együtt ábrázolják. A nyertes alkotás készítője a Magyar-Finn Egyesület jutalmát szeptember 20-án a Rovaniemi lépcsőnél veheti át. A beküldött plakátok hátoldalán fel kell tüntetni a készítő nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét és iskolája nevét. A pályamunkákat a megyei könyvtárba várják augusztus 11-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!