Veszprém

2016.05.29. 15:36

Gyerekek a kulisszák mögött

Veszprém - A kulisszák mögé is betekinthettek, szelfit készítettek, énekes, táncos produkciót tekintettek meg a legkisebbek a Veszprémi Petőfi Színház vasárnapi gyereknapján.

Balla Emőke

Idén is sokan család vett részt a teátrum hagyományos gyereknapján. A vendégeket Oberfrank Pál igazgató és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes, művészeti főtitkár és értékesítési vezető köszöntötték, ajánlották a programokat. A színház előtt felállított színpadon a Dal-Ma Musical és Zenés Színpad a Macskák című musicalből adott elő részleteket, majd a várpalotai Képesség-és Tehetségfejlesztő Magániskola tánccsoportjának produkcióját, és egy rock and roll tánc tánc showt láthattak a nézők, valamint részleteket a színház Múlnak a gyermekévek című előadásából. A gyerekeket lekváros kenyér és málnaszörp várta és lehetett színházi jelmezben szelfit készíteni. Sokan várakoztak az arcfestésre, csillámtetoválásra, lufihajtogatásra.

A mesés kulisszajárásra Keresztes János művészeti titkár kalauzolta a gyerekeket, akik felmehettek a színpadra, benézhettek az öltözőkbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!