Veszprém

2016.11.11. 19:46

Őszi dekorációkkal jeleskedtek

Jákói Bernadett - A veszprémi Megyei Könyvtár Gyermekkönyvtárának felhívására jelentkezhettek azok a megyei intézmények, iskolák, óvodák, akik vállalták , hogy az ősz jegyében kreatív, vidám, ötletes, játékos dekorációkkal díszítik tanulóhelyiségeiket, osztálytermeiket.

Jákói Bernadett

A Gyermekkönyvtár olvasótermében adták át a pályázatra érkezett, színvonalas őszi dekorációkat készítő osztályoknak, intézményeknek az elismerő okleveleket és az ajándékot. Így az első helyezést a veszprémi Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola 3. osztálya érdemelte ki, az őket képviselő gyógypedagógus Varjú Edina vette át az elismerést. Második helyezés az ajkai Fekete István –Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium 1. c. osztálya nevében  Gyurkóné Kecskés Tünde pedagógust illeti. Míg harmadik helyezést a balatonfüredi Radnóti Miklós Általános Iskola 4.b. osztálya nyerte el, felkészítőjük  Weisz Gabriella pedagógus.

Az ajkai gyerekek nagy örömmel válogattak a gyermekkönyvtár által felajánlott apró ajándékok között Fotó: Jákói Bernadett

A nyertes pályázók, osztályok a Mozaik Művész és Kreatív Szaküzlet és a Megyei Könyvtár Gyermekkönyvtárának közös ajándékában részesültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!