Veszprém

2017.03.06. 21:25

Elismerés az év civil együttműködőjének

Az év civil együttműködője- díjat érdemelte ki a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság.

Tóth B. Zsuzsa

A rangos elismerést Takács Szabolcs, Veszprém megyei kormánymegbízott, a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság elnöke vette át a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) éves értékelő és feladatszabó értekezletén.

Vanyur Tibor Attila ezredes átadja a díjat Takács Szabolcsnak
Fotó: MH KIKNYP

Az év civil együttműködője-díjat még öt éve alapította az MH KIKNYP parancsnoka. A szervezet minden évben egy-egy olyan katonai és civil szervezet munkáját köszöni meg és ismeri el, amely nagyban segítette a parancsnokság tevékenységét. Idén a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság bizonyult érdemesnek Az év civil együttműködője-díj-ra.

Takács Szabolcs nagy örömmel vette át a plakettet, és elmondta, hogy az elismerés különösen nagy eredmény, hiszen megyei védelmi bizottság először vehetett át civil együttműködői díjat. A kormánymegbízott hisz abban, hogy az elvégzett munkának van csak látható és kézzelfogható eredménye. Hangsúlyozta, hogy a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság igyekezett minden segítséget és támogatást megadni a parancsnokságnak, s ez a jövőben sem lesz másként. A veszprémi szervezet jelentős részt vállalt a toborzásban, a katonai állomány és az önkéntes tartalékosok létszámának növelésében, emellett megyénkben több alkalommal tartottak gyakor-latot a központi parancsnoksággal közösen. Takács Szabolcs szerint a március 1-jén átvett díj is igazolja a két szerv együttműködésének eredményességét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!