nem változtatási tervekkel jött

2018.07.02. 20:00

A zökkenőmentes átvétel a célja a Verga Zrt. új vezérigazgatójának

Ugron Ákos Gábor, a (korábbi nevén) Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős helyettes államtitkára a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. új vezérigazgatója július másodikától. Schumacher István korábbi vezető nyugdíjba vonul.

Kovács Erika

Ugron Ákos Gábor, a Verga Zrt. új vezérigazgatója: Zökkenőmentes átvétel a célom, és nem változtatási tervekkel jöttem ide

- Zökkenőmentes átvétel a célom, és nem változtatási tervekkel jöttem ide. Igen jó karban levő erdőgazdaságot adott át Schumacher István korábbi vezérigazgató – ezt mondta érdeklődésünkre Ugron Ákos Gábor első, július 2-ai munkanapján. Az új vezérigazgató megjegyezte, ismerősök közé érkezett, baráti fogadtatásban részesült, a szakmából már ismerték egymást.

Ugron Ákos Gábor, a Verga Zrt. új vezérigazgatója: Zökkenőmentes átvétel a célom, és nem változtatási tervekkel jöttem ide Fotó: Földművelésügyi Minisztérium

Schumacher István korábbi vezérigazgató a kérdésre, hogy mit tekint legnagyobb eredményének, kiemelte, konszolidálta a céget, nyugodt munkakörülményeket teremtett, amikor 2015 áprilisában átvette a társaság vezetését.

Összesen 39 évet dolgozott a 90 munkatárssal működő veszprémi erdészetnél, végigjárta a ranglétrát. A jövőben szőlőt művel a Balaton-felvidéken a szüleitől örökölt területen. – Utolsó munkanapomon ott hagytam az életem egy részét – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!