hirdetés

2018.03.02. 10:58

Schweitzer Logistics Kft. – Shoptec Fémárugyártó Kft. – fél évszázados folyamatos fejlődés (x)

Vállalatunk 1992 óta működik Csóton, bár a különféle fémipari tevékenységek több, mint 60 éve vannak jelen ezen a telephelyen.

DCIM100MEDIA

A Shoptec Kft. egy hagyományos, mégis innovatív vállalat, amely az üzletberendezések piacán vezető szerepet tölt be. A Schweitzer csoport tagjaként a legjelentősebb non-food és élelmiszeripari üzletláncok, valamint gyógyszertárak számára készítjük termékeinket. A több évtizedes tapasztalatnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönthetőn képesek vagyunk fenntartani versenypozíciónkat és vevőink igényeit a folyamatosan változó piaci trendekhez igazodva kielégíteni.

Ügyfeleink között tudhatjuk Európa és a világ vezető és sokak által kedvelt ruházati, és élelmiszeripari márkáinak üzleteit. Ilyen üzletek ahol a Shoptec Kft. és a Schweitzer AG. által gyártott berendezésekkel Magyarországon is találkozhatnak például a S’Oliver, C&A, vagy a Mango.

A logisztikai csarnok 2015-ös megépítésével a Schweitzer AG. európai logisztikai központja került Csótra, amellyel egy igen magas színvonalú és minden igényt kielégítő logisztikai bázis jött létre.

A Shoptec Kft. csóti telephelyén 3 cég található. Mindhárom cég a dél-tiroli (Olaszország) központú Schweitzer cégcsoport tulajdonában van.

  • a 2017-ben születésnapját ünneplő Shoptec Fémárugyártó Kft., amely 200 főt foglalkoztat,
  • a Schweitzer Logistics Kft., amely 60 főt foglalkoztat, tevékenysége az üzletberendezések nagykereskedelme és az ehhez kapcsolódó szerelési, csomagolási, logisztikai tevékenységek,
  • a B-Consult Schweitzer Kft., amely a cégcsoporton belül lát el adminisztratív és minőségbiztosítási feladatokat,
  • A cégcsoport az utóbbi 10 évben a tulajdonos Bernhard Schweitzer irányítása alatt jelentősen fejlődött és egy ún. global player lett; világszinten meghatározó szereplője üzletágának.

    Cégünk legfőbb célja és egyben küldetése, hogy a vevőinket a legjobb minőségben előállított termékekkel, a szállítási határidők pontos betartása mellett a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki.

    Ismét találkozzunk a IV. Napló ÁLLÁSBÖRZÉN,  ahol bátran kérdezhettek HR-es kolléganőinktől: Kovács Barbara (06-70/418-6661), Bejczi Dorottya (06-30/502-0306)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!