Állatvilág

2014.10.20. 12:40

Tudod-e, hogy ki vagyok?

Minden héten két alkalommal, kedden és csütörtökön, mikor árus példányainkban egy-egy újabb csomag matrica is megjelenik, a matricás albumban található állatokkal kapcsolatos kérdést teszünk fel.

Tóth B. Zsuzsa

A feladványra adott helyes válasszal értékes ajándékokat nyerhet! Mai feladványunk: A szárnyhosszam a legnagyobb a világon, akár 4 méter is lehet. Igazi dögevő vagyok, nagyon szeretek az afrikai szeméttelepek környékén dögöket keresni.


A heti két kérdésre legalább egy helyes választ kell elküldeni a [email protected] e-mail címre az aktuális játékhét szombati napjáig. Egy e-mail címről csak egy személy játszhat. Minden e-mail címről maximum két választ tudunk elfogadni. A helyes megfejtést beküldők között hetente kisorsolunk egy mesekönyvcsomagot, valamint öt helyes megfejtő 10 matricacsomagot nyer. Ezt követően október 24-én az összes beküldő között kisorsolunk egy wellness-pihenést. Múlt heti nyerteseink: könyvcsomag: Csongrádi Flóra Tapolca; matricacsomagok: Kiss Katalin Veszprém, Hartman Viktória Márkó, Török Ferencné Ajka, Szücs Kíra Balatonfüred, Steber Krisztián Eplény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!