Belföld

2009.03.05. 03:29

Megnyerték a milliót

<b>Zirc</b> - A Most nagyot szakíthat! nyereményjátékunk fődíját, az egymillió forintot <em>Pfisztner Csaba</em> nyerte meg. Párjával éppen ugyanekkora összegű hitelt készültek felvenni lakásfelújításra, mert májusban jön a baba.

Mátételki András

Tegnap a Pannon Lapok Társasága veszprémi központjában tartották meg a sorsolást, amelyen a közjegyző mellett a Szerencsejáték-felügyelet ellenőrei is részt vettek - mindent rendben találtak. 

Játékunk több ezer résztvevője között sor- solták ki a 150 bőr pénztárcát, amelyeket majd a kézbesítők adnak át, míg a főnyereményt egy bankkártya formájában a zirci Pfisztner Csaba veheti át, akit szerdán délután munkahelyén, a fűzfői Thermo-Séd Kft.-nél leptünk meg a jó hírrel. 

- Csak nem egy átverőshow-nak vagyok a szereplője?! - kérdezte először gyanakodva 35 éves nyertesünk, amikor újból és újból elmondtuk, bizony éppen rá mosolygott a szerencse. 

- Nem fogják elhinni, éppen ma délután akartam a főnökömmel aláíratni a munkahelyi igazolást. Azt terveztem a párommal, hogy egymillió forint hitelt kérünk a banktól, mert szeretnénk a lakásunkat felújítani. Zirc belvárosában élünk. Mivel két hónap múlva jön a gyerek, helyet csinálunk neki, átalakítjuk az otthonunkat.

A fődíj nyertese elmesélte, tíz éve járatja a Naplót, szinte minden játékban részt vett, de még sosem nyert. Most azonban ez az egymillió forint maga a megváltás! Lapunkat mindig beviszi a munkahelyére, ahol ebédidőben sok mindent elolvas, de azért jut még estére is néhány cikk. 

A politikától kezdve a bűnügyeken át a sporteseményekig minden érdekli. Tegnap késő délután felkerestük Csabát és párját zirci otthonukban, Georgina boldogan mesélte, éppen ultrahangos vizsgálatra várt a kórházban, amikor berobogott Csaba az örömhírrel: 

- Először azt hittem, viccel, meg is kérdeztem tőle: Ugratsz vagy komolyan mondod?! Hát ez a főnyeremény tényleg éppen jókor jött! Dupla öröm ez a nap, hiszen ki- derült, hogy lányunk lesz és Csaba ráadásul megnyerte az egymillió forintot. 

A fiatalasszony elmondta, fizetésükből nemigen tudnak félretenni - ő egy telefonos cég ügyfélszolgálatán dolgozik -, ezért is gondolták, hogy hitelt vesznek fel a lakásátalakításra. 

Amióta együtt vannak - ennek már hat éve -, folyamatosan cserélik le a régi berendezést. - Most végre vehetünk egy LCD-s tévét. Eddig mindig másoktól kapott öreg tévénk volt, de most végre lesz egy igazi - kezdték el boldogan a tervezgetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!