Borosta

2010.10.01. 12:19

A győztes játékos mindent elvihet

Egyre népszerűbbek az interneten játszható erotikus játékok. A vetkőzős pókerben az asztalnál ülő játékosok készek arra, hogy levetkőzzék gátlásaikat.

Bajdó Bettina

A rohanó világban, napi nyolc-tíz óra munka után sokan otthon kikapcsolódásként leülnek a számítógép elé. Rengeteg olyan oldal létezik, mely online játékokat kínál felnőtteknek. Az egyik legnépszerűbb típus a kártyajáték, ezek közül is a vetkőzős póker. Ez a hagyományos póker vetkőzős változata, amely során minden körben a vesztes félnek el kell távolítania egy ruhadarabját. Bármelyik pókerfajta játszható vetkőzős változatban, de általában az egyszerű és kevés fogadást tartalmazó játékokat részesítik előnyben. A vetkőzős póker szabályai általában rugalmasak, elsődleges céljuk a könnyed társasági hangulat megteremtése a ruhák eltávolításával valódi tétek helyett, vagy azok kiegészítésével.

A vetkőzős pókert játszhatjuk egyedül is, például videojátékok segítségével vagy online, webkamerás közvetítéssel. Elég pár kattintás, s máris egy pókerasztalnál találja magát a játékos. Olyan partnerekkel ülhet egy asztalhoz, akiket ő maga választott ki, s nem feltétlenül a tudásuk alapján. Ha jó pókeres ül a számítógép előtt, s koncentrálni is tud a játékra, akkor pár kör után lenge öltözetű nők vehetik körbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!