Borosta

2011.03.09. 08:40

Hatvan roncsból hat spécit

Öt évvel az első rész megjelenését követően, idén dobták piacra a Test Drive Unlimited folytatását. A játék továbbvitte az első rész pozitívumait, sőt, ezúttal egy kerettörténetet is kreáltak a fejlesztők.

Sámel József

A Test Drive Unlimited 2. egy kitalált televíziós versenysorozat köré épül. A történet szerint véletlenül csöppenünk a versenysorozatba, de ha már így hozta a sors, érdemes megmutatni, mire vagyunk képesek. Ahogy az előző részben, most is exkluzív sportkocsikat – Ferrari, Lotus, Audi, BMW – s újításként, bivalyerős terepjárókat is vezethetünk. Fejlődni ezúttal is a pontrendszer alapján tudunk, jutalmat kapunk például, ha versenyeket nyerünk, egyéb autós megbízásokat teljesítünk, de akkor is, ha közösségi életet élünk, vagy új autókat, ruhákat, kiegészítőket vásárolunk. Gyűjthető tárgyak is kerültek a játékba, összesen 60 roncsot kell megtalálnunk, melyekből aztán 6 spéci autót lehet összerakni.


A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a karakterisztikára is. Amellett, hogy frizuránkat, arcszőrzetünket, s ruházatunkat is változtathatjuk, a komplett arcberendezésünket is átszabhatjuk a plasztikai sebész segítségével.

Ami a grafikát illeti, nincs ok panaszra, sőt, ezúttal az időjárási viszonyokra is reagál a játék, esős időben például drasztikusan csökken a tapadás. Hibaként róható fel például, hogy aki billentyűzettel próbál játszani, az bizony szenvedni fog. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!