Bulivan

2010.07.21. 18:58

Kylie Minogue az angol listák élén

Az idei év egyik legnagyobb sikerének ígérkezik Kylie Minogue legújabb albuma, hiszen az Aphrodite című nagylemez szinte a megjelenése után azonnal a brit slágerlisták élére tört. Az ausztrál származású énekesnő ezzel pop-történeti eseményt mondhat magáénak: ő az első olyan szólóénekes, aki négy különböző évtizedben négy albummal is megszerezte az első helyet.

Gyuricza Ferenc

Az július 5-től kapható Aphrodite az énekesnő 11. albuma, melyet a június 15-én megjelent All The Lovers című kislemez vezetett fel. A Stuart Price producer munkáját dicsérő Aphrodite Kylie Minogue dancefloor korszakához nyúl vissza. A lemezen 12 dal található, köztük a Better Than Today, amit a popsztár az első Egyesült Államokbeli turnéján mutatott be, még tavaly ősszel. A dalszövegírók listája igen népes, Kylie Minogue és Stuart Price mellett Calvin Harris, a Scissor Sisters-ből ismert Jake Shears, Nerina Pallot, Nervo, valamint a Keane-ben szereplő Tim Rice-Oxley is részt vett a munkában. Az új album bemutatására Ibizán, a legendás Pacha klubban került sor, ám turnéra csak jövőre indul az énekesnő.

Kyle Minogue eddig is a világ egyik legsikeresebb női előadói közé tartozott, aki mögött immár több, mint 20 éves karrier áll. Lemezeiből 60 milliót meghaladó példányt adott el világszerte, s mintegy 50 top-listás slágerrel dicsekedhet. Tehetségét számtalan díjjal és elismeréssel jutalmazták, de a zene mellett az élet egyéb területein is sikeres, Kylie At Home néven saját ágynemű kollekciót hozott forgalomba, illetve hat különféle parfüm brand-je is van, a legutóbbi a női illatot Couture, a férfit pedig Inverse márkanévvel dobták piacra. Legújabb illata az Aphrodite album megjelenésével összhangban jelenik meg Pink Sparkle néven.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!