Bulvár

2012.01.16. 13:21

VV5: Péter, a villa Casanovája kiesett (videó)

Kinga, a hisztis Cselszövő több szavazatot kapott a VV5 hetedik párbaján, mint a Valóságshow Veterán Péter. Így a nagy taktikus kiesett a VV5-ből.

Nánási Regina

Hiába taktikázott, hiába szövetkezett, hiába csavarta el sorban a lányok fejét a villában Péter, a kis Casanova alulmaradt Kingával szemben a vasárnap esti párbajon. Nem kell a nézőknek a Valóságshow Veterán, aki már a Survivor nevű játékban sem lopta be magát az emberek szívébe. Úgy tűnik, a nézők inkább figyelik napról-napra a szőke királylány és Attila macska-egér harcát, mint Péter kis játszadozásait.

Tény ami tény, Péter nem tartozott a legszimpatikusabb szereplők közé. Talán Cristoferrel szemben tudott volna nyerni egy párbajon, ha már ellenszenvességi vetélkedőről van szó. Szép sem volt, a szexi jelzőt sem aggathatjuk rá, ennek ellenére ő szűrte össze a levet a legtöbb lánnyal a villában. Ez pedig igen rossz fényt vet például a VV5 Alfahímjének kikiáltott Gergőre, vagy a Szépfiú Csabára.

Igaz, a VV5 női szereplői nem az eszükről híresek, azért mégis meglepő, hogy sorban hódoltak be Péternek, és az ő karjaiban keresték a menedéket. A lányok azonban sorban kiestek, és Péter is ment utánuk. Egyedül Eszter maradt, aki őszintén sajnálta a "kis törpe" kiesését.

Videó: A Casanova Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!