Bulvár

2012.03.30. 22:37

Videó: szinte pucéron állt a színpadra a Megasztáros Nagy Adri

Nagy Adri kihívó ruhája elvonta a figyelmet a produkciójáról a Megasztár 6 harmadik döntőjén.

Napló Online

Nagy Adri bájos és csinos lány, emelett pedig nagyon jól is énekel - nem véletlenül került be a Megasztár 6 tehetségkutató legjobb 12 énekese közé. Azonban szombat esti produkciójáról teljesen elterelte a nézők figyelmét a rá adott ruha. Vagyis inkább a flitterek, amelyek épp ott és annyit takartak, hogy éppen ne legyen botrányos az énekesnő élő adásban szereplése. Azért így is sikerült a stylistoknak és Bochkor Gábornak túllőni a célon.

 

 

Ez a hét a szenvedélyességről és az érzelmekről szólt. A heti felelős pedig Bochkor Gábor volt. A cél az volt, hogy megmutassák Nagy Adri vad oldalát. A flitteres ruhában azonban meg sem mert mozdulni, mert ugye minden darabka épp ott volt, hogy az intim területeket épp takarja. Így a Sweet Dreams közben csak toporogni mert Adri.

Még a kamerás is csak távolról merte mutatni, vagy csak Adri arca látszott a képernyőn.

 

Íme a videó: Nagy Adri szexi előadása

 

 

Nagy Adri biztosan továbbjutott - talán a ruha is segítette. A végén három fiú várta, mi lesz a sorsa. Nagy Kristóf Bozont még továbbjutott a nézők szavazatai alapján, míg Bihal Roland Bochkor révén menekült meg, és Horváth István búcsúzott a műsortól.

 

Videó - Horváth István kiesett

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!