Bulvár

2016.10.14. 14:55

Gyerekkori képeket osztott meg rajongóival az énekesnő

Veszprém- Miből lesz a cserebogár? A képen lévő két kislány megyénk két büszkesége, a Tóth lányok. Az 1991-ben Bükfürdőn üdülő testvérpárról készült képen Vera - a kor divatjának megfelelően - gombafrizurát visel, Gabi, a kis szöszi pedig épp cumizik. A gyerekek akkor még nem sejtették, hogy egyszer majd fellépnek a sikert jelentő deszkákra.

Forgács Ádám

Vera 2003-ban robbant be a köztudatba a Megasztárnak köszönhetően. Ezután sorra söpörte be az elismeréseket, 2004-ben az év hangja lett. Elnyerte a Magyarország legjobb énekesnőjének járó díjat, majd ezt Bravo Otto-díj, Miniszteri Elismerő Oklevél, Artisjus-díj, Magyar Tolerancia-díj követte. Négy önálló lemeze jelent meg. Az énekesnő napról napra csinosabb, ugyanis több sikertelen fogyókúra után elképesztő formába hozta magát.

Nővérét követve Tóth Gabi 2004-ben szerepelt a Megasztárban, ahol harmadik helyezett lett. Országos ismertségre tett szert. Híres extrém öltözködéséről, folyamatosan megújul, átalakul. Ő is számtalan elismerésben részesült már. Gabit idén ismét felkérték, hogy legyen az X-faktor zsűritagja. Mindketten szerepeltek már a Dal című műsorban.

A Tóth lányok egykor és most. Hihetetlen karriert futottak be  Fotó: Tóth Gabi Hivatalos Oldala

Önálló fellépéseik mellett közös koncertet is adnak. Legújabb produkciójuk a Sister Act, melyet a fekete muzsika legnagyobb slágerei ihlettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!